AQUAFILCRO D.O.O.

AquafilCRO je tvrtka koja se bavi proizvodnjom niti za tekstilne podne obloge. Osnovana je u Italiji, ali šire se dalje po svijetu te su tako došli i u našu Hrvatsku. Smjestili su se u Oroslavju i kako su dani prolazili, proizvodnja se povečala. Nakon nekog vremena shvatili su da nemaju dovoljno skladišnog prostora, te se po tom pitanju obratili nama. Hala, koju smo proizveli i montirali, im služi kao skladište konopa kojima izrađuju sve vrste tepiha i presvlaka za automobile.

Hala dimenzija 28m×65m i v 6m je zavarena čelična konstrukcija sa dvostrešnim pokrovom, antikorozivno štićena bojanjem u temeljnom i završnom premazu.. Po želji investitora, osnovni pokrov su paneli postavljeni krovno i bočno, ali različite debljine.

AquafilCRO ima krovne panele debljine 50mm, izrađene od pocinčanog i bojanog lima debljine 0.50mm, bojanog u RAL 9002, sa ispunom od poliuretana- izolacijskog materijala.

Bočni paneli su debljine 40mm, izrađeni od pocinčanog i bojanog lima 0.50mm, bojanog u RAL 9006.

Na pročelju su ugrađena jednokrilna aluminijska vrata dimenzija 100×210cm, te industrijska sekcijska vrata dimenzija š2,8m×v3m sa ispunom panela „Ryterna“ debljine 40mm.

« Natrag