Ostale konstrukcije

SPORTSKE HALE

MD konstrukcije za sve svoje proizvode koriste kvalitetne i provjerene materijale. Jedan od najboljih dobavljača čelika na ovom području je BIDD Samobor d.o.o.. MD konstrukcije u svojoj ponudi ima funkcionalne grijane i hlađene čelične konstrukcije za različite sportske aktivnosti:​​ nogomet,​ hokej, rukomet, ​boćanje, ​tenis.

Sportske hale opremamo raznovrsnim podlogama:

Sve građevine konstruirane su tako da sigurno podnose vjetar ili snijeg.

Sportske hale se mogu mijenjati prema potrebama različitih sportskih aktivnosti i velikih manifestacija. Odličan izbor za sportske aktivnosti kojima je potreban veliki slobodni prostor bez potpornih stupova. Također, hala se može podijeliti u više manjih objekata pomoću laganih PVC pregradnih zidova ili mreža, kako bi se istovremeno u hali mogle izvoditi raznovrsne sportske aktivnosti.

NADSTREŠNICE

U svojoj ponudi nudimo široku paletu usluga vezanih uz proizvodnju i montažu nadstrešnica na poslovnim objektima prilagođenim željama naručitelja.

Montažom novih i nadogradnjom postojećih nadstrešnica na poslovnim objektima osiguravamo prostor zaštičen od vremenskih nepogoda te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama naručitelja. 

MONTAŽA

U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije hala za sve namjene. Hale je moguće rastaviti i ponovno izgraditi ili preseliti na drugu lokaciju u cjelovitom obliku. Hale su vrlo prilagodljive te je moguća nadogradnja na postojeći objekt.

Tehnika sidrenja čeličnom šipkom je jedna od faktora brze instalacije hala što osigurava čvrstoću hale u bilo kojim uvjetima.

Za podlogu je obično dovoljan asfalt ili beton.

Youtube