Industrijske hale

Proizvodne hale

MD konstrukcije u svojoj ponudi imaju industrijske hale koje nude praktično rješenje za širok izbor industrijskih postrojenja.Industrijska hala može se koristiti kao proizvodni objekt za raznu vrstu proizvodnje. Industrijska hala kao i šatori  nemaju potporne stupove, što omogućuje korištenje cijelog prostor u proizvodne svrhe. MD konstrukcije svojim klijentima nude i mogućnost kombinacije proizvodnog i skladištnog objekta razdvajanjem dva prostora pregradnim zidovima. Hale mogu biti obložene limom ili panelima naših provjerenih dobavljača Lim Mont d.o.o. koji osigurava kvalitetu svojih proizvoda.

Md konstrukcije svojim klijentima nudi individualni pristup i mogućnost :

U svakom projektiranju i izgradnji industrijskog objekta i proizvodne hale pristupamo individualno vodeći se željama i potrebama pojedinog klijenta. Jamčimo sigurnost svih vrsta roba, polazeći od one koja traži najzahtijevnije uvjete, kao što su: osjetljivost na vlagu,temperaturnu razliku i lako zapaljive stvari.

Proizvodne hale

Ističemo naše veliko iskustvo gradnje poljoprivrednih hala za razne namjene:

Prednost gradnje čeličnih konstrukcija koje imaju manje zahtjeve za temeljima i montažna gradnja na samoj lokaciji je brzina izgradnje. Uz kratke rokove izrade i montaže u mogućnosti smo izvesti zasebne i pomoćne objekte od čeličnih profila te mogućnost kombiniranja s drugim materijalima, poput drva, betona i stakla.

Poljoprivredne hale mogu se:

Youtube