SEMINAR “UNAPRIJEDITE SVOJE POSLOVANJE – MOĆ BRENDIRANJA”

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) i Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) su održale seminar za žene poduzetnice u Matis Absolut Lounge baru u Zagrebu 27.09.2016. na kojem su sudjelovale Bojana Jurišić, direktorica MD konstrukcija te Lučana Ponoš, voditeljica marketinga Md konstrukcija. 

Program “Women in Business” provodi se u suradnji RBA Banke i EBRD-a, a koji je financiran od strane EBRD-ovog posebnog dioničarskog fonda i EBRD-ovog Taiwan Business fonda za tehničku suradnju. Na samom početku seminara okupljenima su se obratili Michael Georg Müller, predsjednik Uprave RBA te Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a za Hrvatsku i Sloveniju. 

Okupljenim poduzetnicama je na seminaru predstavljeni su nova online platforma “Business Lens” za samodijagnostiku poslovanja poduzeća,  ne-financijske usluge koje ovaj program nudi te tečajeve poduzetničkih vještina, poslovne savjete, poslovna treniranja, pristup stručnjacima iz raznih poslovnih grana, pristup financiranju kao i mentorstvo od strane iskusnih poduzetnika.

Također, okupljenima je održano i zanimljivo predavanje pod nazivom “Unaprijedite svoje poslovanje – Moć brendiranja”, od strane Hrvojke Skoković Harašić, CEO, Prvi korak poduzetnički centar d.o.o.

« Natrag